Joseph

Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat

In overeenstemming met The Really Useful Group Ltd.

Liedtekst: Tim Rice

Muziek: Andrew LIoyd Webber

 

In november speelt Theater Teylingen de kleurrijke familiemusical Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat. Een voorstelling gebaseerd op het Bijbelverhaal van Joseph, één van de twaalf zonen van Jakob, overtuigend gespeeld door de jeugdafdeling.

 

Joseph, de favoriete zoon van Jakob, heeft levendige dromen die de toekomst vertellen. Als zijn jaloerse broers hem als slaaf verkopen, begint Joseph aan een lange reis. Hij komt terecht in Egypte waar hij wordt opgepakt en in de gevangenis wordt gegooid. Als de farao hoort dat Joseph de toekomst kan voorspellen, laat hij hem halen en benoemt hem tot zijn rechterhand. Er is hongersnood en Josephs broers reizen naar Egypte voor voedsel. Ze komen terecht bij de farao en herkennen Joseph niet. Joseph besluit hen te testen…

 

 

In ons Theateratelier in Sassenheim wordt al maanden achter de schermen hard gewerkt aan prachtige kostuums en een hedendaags decor, handgemaakt en met oog voor detail. De voorstelling wordt gespeeld door een 55-koppige cast, onder de bezielende leiding van Patrick Norman de Ridder. Het belooft weer een feestje te worden.

 

Deze voorstelling werd gespeeld in theater De Muze in Noordwijk op 21 en 22 november 2021.